GÜNEYSU DERGİSİNDEN BESTAMİ YAZGAN’A ZİYARET



Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ve Güneysu Dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Doğru, Osmaniye 6. Kitap Fuarı vesilesiyle Osmaniye’de bulunan Şair Yazar Bestami Yazgan’ı fuar alanında ziyaret etti. Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti yayın organı olarak yayın hayatına devam eden Güneysu dergisini, derginin bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan Bestami Yazgan’a takdim ettiler. 

Şair Bestami Yazgan, Güneysu dergisinin devam etmesinden büyük mutluluk duyduğunu ve her sayısını büyük bir heyecanla beklediğini belirtti. Güneysu dergisinin taşrada yayın hayatını 37 yıldır devam ettiren ender bir dergi olduğunu, sadece bu yönüyle bile Türk edebiyatında önemli bir yer edindiğini vurguladı.




Güneysu dergisinin Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti adına İmtiyaz Sahibi Ali Cihangir de “Dergimiz yeni çıktı. Taze kâğıt kokusu üstünde. Cemiyet olarak bütün zorluklara rağmen Güneysu dergisini yaşatmaya devam ediyoruz. Bu çabamıza destek olan, reklam vererek dergimize katkı sunan gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Güneysu dergisi, Osmaniye için çok önemli; Osmaniye’deki kültürün, sanatın ve edebiyatın yıllardır bayraktarı” dedi.

Güneysu dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Editörü Ahmet Doğru da “Her sayımız ayrı bir güzellik sunuyor. Bu sayımızda da çok güzel yazı ve şiirler var. Öncellikle her sayıda Bestami Hocamızın şiiri var. Yine Osmaniye’mizin değerli kalemlerinde Şair Yazar Ömer Aksay da ‘Şiir Gündelikleri’yle dergimize katkı sunuyor. Fidanlık bölümümüzde gençlerimizin ve BİLSEM öğrencilerimizin ürünleri var. Her sayımız dolu dolu. İnşallah nice sayılar böyle devam eder” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MEHMET AKİF ERSOY’UN HASTALIĞI VE ÖLÜMÜ

ŞİİR SÂHİLİNDEN DİPNOTLAR / Yeni Şiir Gündelikleri II